11
Košarka

FOTO: STARSPORT

Marinović: Mi smo seljaci, ugasite košarku i neka postoje samo Zvezda i Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.14 u 19:35

Kapiten košarkaša Radničkog Marko Marinović bio je vidno uznemiren nakon poraza svoje ekipe u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Njegova ekipa je odigrala sjajan meč, uspela da nadoknadi – 12, tri minuta pre kraja imala prednost, ali je Crvena zvezda na kraju preokrenula i plasirala se u finale.

“Mi smo seljaci koji dolazimo iz Kragujevca da igramo u velegradu Beogradu. Igrao sam ovde, ali nisam bio dugo ovde. Ja sam poslednja generacija kada se nešto radilo u košarci kako treba i osvajale su se titule. Posle ovoga mislim iskreno da košarka u Srbiji mora da se ugasi i da ovde postoje samo Zvezda i Partizan. Mnogo sam nervozan jer ne volim da gubim, ali sve što sam rekao mislim“, istakao je Marinović, prenose Novosti.

On je takođe dodao publiku van Beograda košarka više ni ne zanima.

“Publiku ništa više ne zanima. Sve pare su u Beogradu ostali centri ne preživljavaju. Ovo nema nigde. Ovo sve nisam imao nameru da kažem, nisam ni hteo da dođem na ovu konferenciju. Kažu dobro smo igrali borili smo se. Ako ovako moram da se borim na terenu, daj onda da idemo na Kosovo da se borimo. Ne znam šta vam nije jasno. Jeste li gledali utakmicu? Ili hoćete mene da naterate da pričam o sudijama. Neću. Ja verujem da su oni ljudi pod najvećim pritiskom, ali ovaj kriterijum ne nedopustiv“, naglasio je Marinović.

hotsport.rs

0
0

11 Komentara

  1. Ceo zivot si napaljenko, debilko cuti i ne kenjaj, imate debila na klupi koji se kocka ceo zivot, i koji ne zna da vodi tekmu,imali ste dva puta dobijenu utakmicu protiv nas ove godine,imali ste +6 i loptu cak i sad svi drugi su vam krivci. O trojkama, ne rezonskim sa 8 i 9 metara da i ne govorimo, O tvojim ne rezonskim ulazima i sranima od koseva , nemoj da sada polemisemo. Sto si napravio jedno 15 faulova , a sudilo ti se jedva 5 , nemoj mo…O koracima koje non stop pravis da i ne pominjemo. Tako da decko smirnjosi se , ne lozi se mnogo i bolje bi ti bilo da cutis …. Jer samo trojke znas da ubodes po neku ovako si jedna velika nula !

    0
    0
    Odgovori
  2. Volim beogradske klubo samo onda kada igraju protiv kragujevackih, jer je to jedini slucaj kada se sudi u korist beogradjana, bavim se rukometom 15 godina i vecito se gurao taj radnicki, mars bre, Tako je, napred Zvezdo !

    0
    0
    Odgovori
  3. O kakvom kriterijumu ti pricas ? Pa sudije su vas gurale kako su stigle, ona sisa narocito grobarska sto je bio do istocne tribine,ime sam mu sad zaboravio. Prvo pocni sportski se ponasati a ne ko na kraju katicu glavu da otkines. I to sto si izgubio nije razlog da se ovako preseravas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter