0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Krneta: Bod zaostatka je nadoknadiv (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 11.02.14 u 17:45

U protekloj polusezoni trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović često je menjao par centralnih bekova. Kao najkonstantniji izdvojio se Jovan Krneta, te s toga ne treba da čudi da i pred nastavak šampionske trke mladi štoper najčešće dobija priliku na kontrolnim mečevima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Do povratka u Beograd crveno-beli odmeriće još snage sa slovenačkim prvoligašem, ekipom Gorice.

„U toku jesenje polusezone kao i tokom aktuelnog pripremnog perioda sam imao veliku minutažu i odigrao sam preko 90 posto mečeva. Ima još vremena do premijere protiv Javora, tako da u ovom trenutku ne znamo ko će započeti taj duel. Doveli smo i pojačanja, igrao sam dva puta u paru sa Savom Pavićevićem, i smatram da sam se dobro uklopio, uostalom kao i sa svim ostalim saigračima sa kojima sam igrao u paru“ – rekao je Krneta za zvanični sajt kluba.

Poznato je da u prijateljskim utakmicama rezultat nije u prvom planu, međutim, fudbaleri Crvene zvezde imaju priliku da pobedom u sutrašnjem susretu sa Goricom zabeleže maksimalan učinak tokom boravka u Sloveniji.

„Dobro smo trenirali u proteklom periodu i želimo da i u poslednjem meču tokom ovih priprema ostvarimo pobedu. Zadovoljni smo urađenim do sada, kako pojedinačno, tako i kao kolektiv. Gorica je čvrsta ekipa, koja će se više opredeliti za defanzivu, nalik ostalim timovima iz slovenačke lige sa kojima smo se sastajali do sada. Ne znamo puno o njima, nismo ih gledali, ali i pored toga nadam se još jednom trijumfu“ – istakao je mladi defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana.

Do početka prolećne polusezone ostalo je desetak dana. Najtrofejniji srpski klub u trku za naslov prvaka ulazi sa bodom zaostatka u odnosu na najvećeg konkurenta.

„Očekujem titulu. Nikada u poslednje tri godine nismo na polusezoni bili u manjem bodovnom zaostatku. Mislim da smo mogli i na kraju jeseni da budemo prvi, međutim nismo, prvenstveno iz razloga što smo bodove gubili u uslovno rečeno „malim“ utakmicama, dok smo rivale iz gornjeg dela tabele pobeđivali. Mislim da je bod zaostatka 15 kola pre kraja sezone nadoknadiv“ – samouvereno je poručio Krneta i istakao odličnu atmosferu u timu.

„Normalno je kada smo ovako dugo zajedno da ima puno šale i smeha, jer bi nam u suprotnom bilo dosadno. Bez lažne skromnosti, tvrdim da je atmosfera odlična“ – konstatovao je Zvezdin štoper.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter