0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić demantuje da nije više predsednik Partizana

Objavljeno: 11.02.14 u 08:34

U ponedeljak su svi mediji preneli informaciju da je Dragan Đurić napustio predsedničku funkciju u Fudbalskom klubu Partizan, ali prvi čovek crno-belih u izjavi za Žurnal tvrdi da to nije istina.

FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nisam podneo ostavku! Nastavljam da radim koliko mogu“ – rekao je Đurić prilično iznerviran pogrešnim tumačenjem njegovog poteza.

Prema njegovim rečima on je na jučerašnjoj sednici Sekretarijata kluba obavestio ostale članove uprave da nije u mogućnosti da se u potpunosti posveti obavezamakao što je to ranije bio slučaj.

Samim tim deo dužnosti je, prema Đurićevom tumačenju celog slučaja, prebačen na potpredsednike Mileta Jovičića, Ratomira Babića i Duška Jovanovića.

Ako se pažljivo pročita saopštenje koje stoji na sajtu FK Partizan jasno je da se zaista nigde ne spominje Đurićeva ostavka već se samo kaže da je određena zaduženja prebacio na potpredsednike i da će odluka Sekretarijata po tom pitanju biti potvrđena na narednoj sednici Upravnog odbora.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter