0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Partizan bez predsednika (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.14 u 16:23

Fudbalski klub Partizan danas je ostao bez svog predsednika. Dragan Đurić podneo je ostavku na tu funkciju i predložio da klub iz Humske do daljnjeg vode potpredsednici.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tim povodom Upravni odbor FK Partizan izdao je saopštenje za javnost koje vam prenosimo u celosti:

„Na današnjoj sednici Sekretarijata Upravnog odbora FK „Partizan“ Predsednik kluba je obavestio Sekretarijat da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

Predsednik kluba je predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da Potpredsednici kluba preuzmu poslove Predsednika kluba.

Sekretarijat je prihvatio izneti predlog, a Predsednik kluba će učestvovati u radu organa kluba u skladu sa mogućnostima.

Današnje odluke Sekretarijata biće potvrđene na narednoj sednici Upravnog odbora kluba“, navodi se u saopštenju Sekretarijata Upravnog odbora FK Partizan.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter