0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pavlović: Ostaću i sledeće sezone ako je potrebno (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.14 u 14:37

Aleksandar Pavlović, koji je u pobnedeljak potpisao ugovor do kraja sezone sa Partizanom, danas je zvanično predstavljen kao novi košarkaš srpskog šampiona. Baranin je posle 11 godina provedenih u NBA ligi prethodnih nekoliko meseci bio bez angažmana što su crno-beli iskoristili da ga privole da dođe u klub iz Humske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Želim prvo da se zahvalim svima u klbu na toplom prijemu.  Daću sve od sebe da osvojimo novu titulu. Već sam istakao da mi je želja bila da zaigram za Partizan, a s obzirom na tešku situaciju u kojoj se klub nalazi lako sam prelomio. Od malena sam veliki Partizanovac i želim da pomognem klubu koliko god je potrebno, ako treba produžiću ugovor na još godinu dana“ – rekao je Pavlović na predstavljanju.

Krilni košarkaš je na pitanje da li će igrati za neku od nacionalnih selekcija, Srbiju ili Crnu Goru, odgovorio da smatra da je to od raspada zajedničke države postalo političko pitanje i da zbog toga ne želi da nastupa ni za jednu od dve navedene selekcije.

Trener Partizana Duško Vujošević bio je vidno zadovoljan činjenicom da će njegov tim pojačati igrač Pavlovićevih kvaliteta, kako igračkih tako i ljudskih.

„Nama je uvek najvažnije da novi igrač bude dobar čovek i da može da se podredi timu. Sada mogu da kažem da je Saša baš takav. Znamo da neće moći odmah da se uklopu jer nije igrao neko vreme, ali neće biti problema. Uveren sam da će posle njegovog dolaska i Bertansovog povratka (vraća se u martu) tim biti konkurentan, a ciljevi su nam osvajanje ABA lige odnosno plasman u Evroligu“ – obajasnio je Vujošević.

Pavlović bi za Partizan mogao da debituje već u nedelju kada Partizan u okviru ABA lige dočekuje Široki, a na debi u Evroligi pričekaće do 8. kola Top16 faze odnosno duela protiv Reala u Madridu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter