0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Petković: Bićemo maksimalno spremni za nastavak sezone (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.14 u 17:41

Do nastavka takmičenja u nacionalnom šampionatu Srbije ostalo je manje od dve nedelje. Fudbaleri Crvene zvezde takođe, broje „sitno“ do konačnog povratka u Beograd i završetka pripremnog perioda. Opšta ocena urađenog u Portorožu je više nego pozitivna, o čemu svedoči i bilans u do sada odigranim kontrolnim mečevima. Četiri susreta i četiri pobede uz ubedljivu gol-razliku.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Defanzivcu Crvene zvezde Marku Petkoviću ovo su bile prve pripreme pod komandom Slaviše Stojanovića, s obzirom da je u najtrofejniji srpski klub lane stigao pri samom kraju prelaznog roka.

„Zadovoljni smo urađenim do sada. Iza nas je težak period priprema u kome smo uspeli da ispunimo sve što smo zacrtali pre odlaska u Sloveniju. Trenerova ocena rada nas igrača je takođe veoma pozitivna. Ostalo je još vremena da se dodatno uigramo i poradimo na finesama. Smatram da ćemo do utakmice sa Javorom biti maksimalno spremni“, istakao je Petković.

Crveno-beli će do otvaranja prolećne polusezone na Marakani, skupiti pune tri nedelje boravka u Portorožu. Uslovi na slovenačkom primorju su, po rečima kapitena mlade reprezentacije Srbije, odlični.

„Na početku drugog dela, javili su se problemi sa terenima zbog obilnih kiša, ali smo to uspeli da prevaziđemo zahvaljujući ljudima iz Izole koji su nam izašli u susret i omogućili da treniramo na veštačkoj podlozi vrhunskog kvaliteta. Najvažnije je da smo odradili sve što smo imali u planu. Nemamo zaista nijednu zamerku na uslove u kojima se pripremamo“, pohvalio je Petković domaćine u Sloveniji.

Njemu kao i svim njegovim saigračima u narednih šest meseci otvara se mogućnost da uđu u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

„Prilikom dolaska na Marakanu sam istakao da želim da budem deo generacije koja će prekinuti višegodišnji post i osvojiti titulu prvaka Srbije. Sama pomisao na to me dodatno motiviše i inspiriše da pružim maksimum u svakom trenutku. Našim adutom u šampionskoj trci smatram i atmosferu u svlačionici. Stvorili smo izuzetnu hemiju u ekipi i smatram da će to biti naš veliki adut u prolećnim utakmicama“, konstatovao je Petković.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter