0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ko god bude Bajkova zamena, podrška drugog neće izostati

Objavljeno: 10.02.14 u 20:11

Boban Bajković je neprikosnoven za golu Crvene zvezde, dok će se tokom prolećnog dela sezona za mesto njegovog zamenika boriti Miloš Vesić i Predrag Rajković. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vesić već treću sezonu provodi na “Marakan“, ali strpljivo čeka svoju šansu, radeći sa svojim kolegama sa kojima gaji i veliko drugarstvo.

“Poznato nam je da je Bajko trenutno neprikosnoven. Za mesto drugog golmana borimo se Rajković i ja. Predrag je mlad i veoma perspektivan golman, a uz to i odličan momak. Obojica naporno treniramo i borimo se za svoje mesto u timu. Do sada sam u nekoliko navrata dobio priliku od trenera, konkretno, branio sam u jesenjoj polusezoni dva meča u Kupu i mislim da sam dobro obavio svoj deo posla“, rekao je Vesić, koji se potom osvrnuo na veliko drugarstvo i kolegijalnost među čuvarima mreže u timu Zvezde.

“Bodrimo jedan drugoga nakon greške i maksimalno se podržavamo. Krasi nas veliko drugarstvo, jer je ono između ostalog i veliki preduslov za ostvarivanje dobrih rezultata“, istakao je Vesić, a prenosi sajt kluba.

Po Vašem mišljenju, ko bi trebalo da zauzme mesto drugog golmana Crvene zvezde?

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter