1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lazović: Povreda je iza mene

Objavljeno: 09.02.14 u 12:57

Fudbaler čiji zvanični povratak na teren svi navijači željno iščekuju, Darko Lazović, pokazuje zaista odlične partije na pripremama u Sloveniji. Posle nekoliko utakmica na kojima je delio minutažu, Lazović je u meču protiv Kopra odigrao skoro sve minute.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Šef je tako odlučio, a ja mislim da meni odgovara da posle tolike pauze igram što više utakmica i da polako ulazim u ritam. Sama utakmica protiv Kopra je bila svakako najjača do sada. Dobro smo ušli u nju, na vreme smo postigli golove. Kasnije smo možda malo pali, pre svega u finišu prvog poluvremena, ali mislim da možemo biti zadovoljni ovim rezultatom i ovom pobedom. Sam rezultat i nije toliko bitan, jer na pripremama je najbitnije da se uigravamo i da se spremimo za početak prolećnog dela prvenstva“ – rekao je Lazović za zvanični sajt kluba.

O asistencijama i više nego dobrom učinku na terenu, Lazović nije želeo mnogo da priča.

„Jeste, tako se namestilo sada, a nadam se da ću i u narednim utakmicama imati sve više asistencija.“

Mladi Čačanin tek očekuje dobre partije u budućnosti.

„Za sada je sve super, ne razmišljam uopšte o povredi, to je iza mene i mislim da ću tek pokazivati, u narednim utakmicama, sve bolje partije“ – zaključio je Lazović.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter