0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda savladala Kopar (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.14 u 17:29

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su pretposlednji meč na pripremama u Sloveniji, protiv ekipe Kopra u istoimenom gradu i slavili rezultatom 4:2.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovoga puta stadion „Bonifika“ bio je otvoren za posetioce pa se na tribinama skupilo oko 1.500 navijača, uglavnom pristalica srpskog kluba.

Trener Stojanović nije mogao zbog lakših povreda da računa na Milunovića i Mrđu koji su odradili trening u teretani.

Takođe, Miloš Ninković dobio je dozvolu stručnog štaba da ode za Beograd i obiđe ćerkicu i suprugu koja se juče porodila.

Na golu je bio Bajković, po bokovima Petković i Mijailović, dok su par centralnih bekova činili Pavićević i Krneta. Milijaš i Kovačević su bili na mestima zadnjih veznih igrača, po krilima Lazović i Pečnik, dok su najbliži protivničkom golu bili Kasalica i Dauda.

Utakmicu je spektakularnim golom već u šestom minutu otvorio Nejc Pečnik. Fudbaleri Crvene zvezde delovali su dosta konkretnije i već u 13. minutu duplirali su prednost preko Daude.

Zbunjenost fudbalera Kopra u 21. minutu iskoristili su Pečnik i Kasalica. Razmenili su odličan dupli pas nakon kojeg je u svom šesnaestercu jedan igrač slovenačkog tima loptu zaustavio rukom, a sudija Zirnštajn svoju ruku usmerio ka beloj tački. Kapiten je nepogrešiv, za ubedljivih 3:0.

Kopar stiže do gola pet minuta pre odlaska na odmor. Strelac je Čovilo nakon odlično izvedenog skraćenog kornera. Lopta je odsela u gornjem uglu Bajkovićevog gola.

Na 4:1 povisio je Penik svojim drugim golom na današnjem meču u 57. minutu. Samo par minuta kasnije Kopar je uzvratio istom merom preko rezerviste Pučka koji je između defanzivaca našeg tima došao do lopte i lako savladao Bajkovića.

Naredni, ujedno i poslednji susret tokom priprema u Sloveniji, crveno-beli imaće 12. februara, protiv ekipe Gorice.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter