0
Ostali sportovi

Bruinsi razbili Senatorse, Kolorado i Anahajm lako do pobeda (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.14 u 09:33

Na 10 utakmica NHL lige odigranih prethodne večeri daleko više uspeha imali su domaći timovi koji su zabeležili sedam pobeda, dok su gostujućim ekipama pripala tri meča.

boston-bruins-slavlje-gol

Najubedljiviju pobedu ostvarili su Boston Bruinsi koji su pred svojim navijačima do vrha napunili mrežu Otava Senatorsa (7:2), a jedan od sedam pogodaka postigaoo je i Kanađanin srpskog porekla Milan Lučić kojem je to bio 17. gol u sezoni.

Kolorado je opravdao ulogu favorita u duelu sa slabašnim Njujork Ajlandersima, baš kao što je i Anahajm došao do očekivane pobede protiv Nešvil Predatorsa.

Sent Luis je tek posle boljeg izvođenja penala došao do bodova u duelu sa Vinipegom, Vašington je sa tri gola u poslednjoj deonici slomio otpor Nju Džersija, Filadelfija je uspela da sačuva prednost protiv Kalgarija, dok je u kanadskom derbiju Toronto u trećoj trećini uspeo da napravi preokret u duelu sa Vankuverom.

Vodeći gol Karoline nije pokolebao hokejaše Montreala koji su uspeli da nakon toga postignu četiri pogotka, a da više ne prime nijedan. Tampa Bej je pred svojim navijačima došao do trijumfa protiv Detroita, kao i Dalas u duelu sa Feniksom.

Rezultati:
Filadelfija – Kalgari 2:1
Sent Luis – Vinipeg 4:3 posle penala
Boston – Otava 7:2
Toronto – Vankuver 3:1
Karolina – Montreal 1:4
Tampa Bej – Detroit 4:2
Njujork Ajlanders – Kolorado 2:5
Vašington – Nju Džersi 3:0
Nešvil – Anahajm 2:5
Dalas – Feniks 2:1

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter