0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Po ko zna koji put pokazali snagu karaktera (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.14 u 20:01

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je svojoj ekipi na plasmanu u finale Kupa Radivoja Koraća.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su u uzbudljivoj završnici savladali Radnički i u nedelju će imati priliku da odbrane titulu u ovom takmičenju.

“Hvala navijačima na podršci, trebaće nam i sutra kako bismo napravili taj završni korak ka trofeju. Početak utakmice protekao je u okviru očekivanja. Uspostavili smo kontrolu, igrali kvalitetno u odbrani i uradili ono što je bilo potrebno kako bismo zaustavili Radnički. Kao što je bilo i očekivano, oni su pokušali da se vrate u igru u nastavku i u tome su i uspeli. Stekli su samopouzdanje i počeli da pogađaju šuteve bez izgrađenih pozicija“, rekao je Radonjić za sajt kluba i dodao:

“Situacija je bila kompleksna, morali smo da u poslednjoj deonici popravimo ono što nam je bila slabost u trećoj, kada smo im dozvolili da postignu čak 30 poena. Zaigrali smo puno bolje i čvršće u odbrani, igrali pametnije u napadu i na taj način došli smo do pobede. Pokazali smo snagu karaktera, što se nije desilo prvi put, to nije nova stvar za nas“, istakao je Radonjić, koji se nada da će njegov tim u finalu biti još bolji.

“Imali smo skraćenu rotaciju – manji broj spoljnih igrača, a takođe smo imali i problem sa Marjanovićem koji je propustio meč zbog visoke temperature. Morali smo da igramo u tim okolnostima, ali smo ipak ostvarili planirano. Nadam se da ćemo da se pripremimo za sutrašnju utakmicu i da odigramo meč sa boljom koncentracijom nego večeras“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter