6
TimeOut

10 najomraženijih fudbalera na svetu (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.14 u 12:14

Odlučili smo da vam u okviru Hotsport specijala predstavimo jednu od najkontroverznijih lista u svetu fudbala, a u pitanju je lista najomraženijih fudbalera na svetu.

U obzir su uzeti samo aktivni fudbaleri, a ironično, primetićete da među 10 najomraženijih ima i onih koji su ujedno i najpopularniji fudbaleri sveta.

10. Antonio Kasano

Poznat je kao prgav igrač pa mnogi ne vole da igraju protiv njega, osim toga promenio je dosta klubova pa mu zameraju i na manjku lojalnosti a na udaru medija u Italiji našao se kada je pred EURO 2012. izjavio da ne bi voleo da neki homoseksualac postane član fudbalske reprezentacije.

Kasano

9. Kristijano Ronaldo

On je trenutno verovatno najvoljeniji fudbaler na svetu, ali upravo to je i razlog što ga mnogi ne vole. Ronaldo ima sve što se poželeti može u ovom trenutku, nekima smeta to, a nekima njegovo ponašanje na i pored terena, s obzirom da Kristijano ne ume da sakrije svoje emocije a ni ne trudi se, već daje sve od sebe da uspe, ostalo je nevažno.

Ronaldo

8. Leo Mesi

Slična situacija kao i sa Ronaldom. Jedan od najvoljenijih fudbalera sveta našao se na listi jer ga mnogi ne vole zbog brojnih uspeha, ali i spekulacija od strane protivničkih navijača o tome kako svi „rade za njega“, pa čak i fudbalske organizacije koje su mu čak četiri godine za redom dodelile Zlatnu loptu.

Mesi

7. Serhio Buskets

Tipičan primer karijere u kojoj jedan potez može da vam baci nepopravljivu mrlju na lik i delo. Takav je slučaj Serhija Busketsa, koji je vremenom izrastao u jednog od vodećih veznjaka u Španiji i Evropi ali ga svi pamte po situaciji kada je isfolirao faul a potom dečački, između prstiju i dlanova virio da li će sudija kazniti njegovog protivnika.

Buskets

Kompilacija Busketsovih simulacija:

6. Zlatan Ibrahimović

Ibrakadabra je jedan od najvoljenijih i najboljih fudbalera sveta, ali i najprepotentnijih. Osim po fantastičnim igrama i golovima, ostaće upamćen po izjavama, koje su uglavnom nadmene ali i potkrepljene magičnim partijama na travnjacima širom sveta. Neke od najpopularnijih Ibrinih izjava možete pogledati ovde.

Zlatan Ibrahimović

Zlatanovi „fazoni i fore“:

5. Ešli Kol

Kol je omražen po više osnova. Prešao je iz Arsenala u londonski Čelsi, više puta je javno uhvaćen u preljubi dok je bio u braku sa popularnom Šeril Kol a prema nekim navodima pucao je na jednog od trenera Čelsija iz vazdušne puške 2011. godine.

Ešli Kol

4. Pepe

Prva asocijacija na Pepea je verovatno crveni karton, a prva asocijacija na crveni karton je Pepe. Jedan od najboljih odbrambenih fudbalera sveta uništio je svoju reputaciju brojnim isključenjima i zverskim faulovima koji su ga često odvajali od takmičarskih mečeva i po nekoliko meseci. Dobra stvar je što Pepe u poslednjih godinu dana igra kao da je neko drugi u njegovoj koži, jak je u duelu ali kontroliše svoju narav skoro perfektno.

Pepe je uvek "nemilosrdan" prema Mesiju
Pepe je uvek „nemilosrdan“ prema Mesiju

Ludački faul Pepea:

3. Džoi Barton

Više tviteraš nego fudbaler, rekli bi neki. Džoi Barton je promenio „brdo“ klubova, gde god je bio sa nekim se potukao, rekao je da je veliki Ser Aleks Ferguson loš trener, pričao je protiv gej populacije a potom prvi nosio šarene pertle u znak podrške pomenutoj grupi, pa tako deluje da Barton često ni sam ne zna šta želi. Jedino većina navijača zna da ne želi Bartona u svom klubu.

Barton

Malo Džoijevih ispada:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dsd34urGtCw

2. Džon Teri

Čovek koji je postao ikona Čelsija, čovek koji je najbolji strelac od svih defanzivaca u istoriji Premijer lige, svrstao je sebe na ovu listu zbog toga što je spavao sa devojkom svog tadašnjeg saigrača Vejna Bridža. Pomenuti skandal je obišao svet, a Teri je imao i problema sa rasizmom zbog vređanja Antona Ferdinanda. Osim toga, bio je u centru pažnje kada je njegova majka uhvaćena u krađi dok mu je otac uhvaćen dok je, verovali ili ne, dilovao drogu.

Teri i Bridž na meču nakon incidenta
Teri i Bridž na meču nakon incidenta

Bridž ga je obišao:

1. Luis Suarez

Po mnogima najbolji napadač današnjice, zaslužio je prvo mesto na ovoj listi brojnim prekršajima, koji su uglavnom bili u žaru borbe, ali su ipak bili prenagli.

Suarez

Suarez je neretko dobijao kartone zbog toga što je pokušavao da iznudi penale, kažnjen je zbog rasizma prema Patrisu Evri, igrao je rukom protiv Gane na gol liniji i odveo svoj tim u polufinale Mundijala, ugrizao je čak dvojicu protivnika, Bakala iz PSV-a a potom i Baneta Ivanovića na meču sa Čelsijem zbog čeka je propustio čak 10 mečeva… Sve ovo bilo je više nego dovoljno za prvo mesto na listi, i to igrača u kojeg se njegovi navijači kunu jer čini sve da bi pobedio.

Suarezov prvi ugriz iz doba Ajaksa:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jsWRxJ8qfsY

Ako imate i vaš predlog za dodatak ili izmenu ove liste, podelite ga sa nama u komentarima i ne zamerite ako se i vaš favorit nalazi na listi, reputacija je jedno a fudbalski kvaliteti nešto sasvim drugo.

Još zanimljivih članaka iz našeg Hotsport specijala možete pogledati klikom ovde.

hotsport.rs

0
1

6 Komentara

  1. Ibrahimovic je ubedljivo najgori i nema trunku ljudskosti sto je i dokazao izbegavsi susret sa bolesnim decakom Hajrudinom Kamenjasem kojem je zadnja zelja bila da upozna Ibrahimovica, sto na zalost nije docekao zahvaljujuci Ibrahimovicu.Sto nije hteo doci u Sarajevo da mu se oprosti ali sto je izbegao susret kada je tesko bolesni Hajrudin otisao u Pariz zahvaljujuci ocu jednog Srpskog fudbalera koji je finansirao troskove kako bi Hajrudinu ispunio poslednju zelju kome su tad nemacki lekari dali samo mesec dana zivota, sve je bilo organizovano i najavljeno a Zlatan vesto se sakrio. To je DNO DNA i zbog svega toga on je ubedljivo najgori, nema trunku morala ni ljudskosti, NULA od coveka. Za taj najavljeni susret i izbegavanje objavile su mnoge svetske tv kuce i novinske agencije.
    Zlatane stidi se i plasi se samo da ti se tako nesto ne vrati !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter