1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević nakon poraza pričao o povredama, odmaranju igrača, prioritetima za nastavak sezone

Objavljeno: 07.02.14 u 21:27

Trener Partizana, Duško Vujošević, rekao je posle poraza od FMP Železnika u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća da će se crno-beli u nastavku sezone usredsrediti na takmičenje u ABA ligi i domaćem šampionatu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Povrede su nas stvarno desetkovale i ma koliko svaki meč predstavlja stvar prestiža, odlučili smo se da nastupi ovaj sastav, nekompletan, sa neujednačenim linijama tima, bez rotacije i izmena. Na miru ćemo da saniramo povrede, koncentrišemo se za druga takmičenja, a ovo veliko takmičenje ostavljamo onima koji su se kvalifikovali dalje“, rekao je Vujošević za ‘Blic‘, i dodao:

„“Oni su svoju želju iskazali kroz skok, nisam iznenađen jer protiv Partizana svi daju maksimum. Ima tu štofa za odelo. Partizan je u teškoj finansijskoj situaciji, dugovi su veliki, Vučic je pomogao da se obezbede sponzori, NIS i Telekom, ali to pokriva samo plaćanje poreskog duga. Neverovatno je ono što se dešava sa navijačima među poltičarima, osim Branka Ružića nema nikog, prema nama se vodi politika da budemo drugi, pa evo im sada neka se igraju. Država mora da odluči da li joj je potrebno da postoji samo jedan dobar klub, ali i Partizan predstavlja Beograd i Srbiju. Trebalo je da dobijemo 100.000 evra za plasman u Top 16, sada se i to dovodi u pitanje od Zvezde, iako je to njihov predlog bio prošle godine, a sada su tu pominju neki veliki, Mali. A Partizan nije moja lična stvar i ove publike ovde. Bitno je da smo se zaštitili novih povreda, one su deo sporta“.

U taboru crno-belih istakao se Aranitović sa 20 poena, bio je nosilac igre Partizana, ali je meč završio pre produžetka zbog pet faulova.

„On je svetli momenat večeras, muški je odigrao, ako već moram pojedinačno da pričam, odigrao je na nivou koji se od njega očekuje“, ocenio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter