0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Onjilo: Napredujem svakog dana (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.14 u 15:54

Novo lice na pripremama Crvene zvezde u Marini Portorož, u odnosu na prvi deo priprema, je Ifeani Viktor Onjilo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Snažni napadač je zbog problema sa vizom bio sprečen da još krajem januara bude uz svoje saigrače, ali zato drugi deo rada koristi maksimalno kako bi pokazao Stojanoviću da će na njega moći da računa.

„Žao mi je što sam propustio uvodni deo rada ali sada to nadoknađujem. Mislim da ne zaostajem mnogo za drugovima i da ću moći fizički da odgovorim svemu što bude trebalo. Spreman sam da to ispunim. Ovde u Portoržu imamo odlične uslove za rad i zaista se dobro radi. Na nama je da uradimo sve što trener kaže i da se dobro spremimo i uigramo“ – kaže Onjilo u intervju za zvanični sajt FK Crvena zvezda.

Onjilo ističe da je period adaptacije posle dolaska iz Javora pred kraj letnjeg prelaznog roka prošao i da će sigurno biti bolji nego što je bio jesenas.

„Ekipa me je i tada odlično prihvatila ali sada se zaista osećam potpuno kao deo tima i kao neko ko može da pomogne. Učim i napredujem svakog dana i tu nema problema. Verujem da ću pokazati da sam bolji nego što sam bio.“

Onjilo je cimer sa Daudom, sa kojim i provodi najviše vremena, trudeći se da ga nauči što bolje srpski, s obzirom da Onjilo posle pet godina u Ivanjici dobro govori naš jezik.

„Dauda uči, dobar je. On mene uči da budem bolji fudbaler, ja njega da bolje priča srpski. Sa njim provodim najviše vremena mada sam i sa ostalima stalno.“

Dobra atmosfera među crveno-belima trajala je i dok je Onjilo davao izjavu. Bajković i ostali su se iza kamere trudili da mu poremete koncentraciju ali nikako nisu uspevali. Onjilo ih nije primećivao, uopšte.

„Idemo, ovaj je kao špricer ladan“ – dobacio je Bajko i dodao: „Takav da budeš i kad na golmana izađeš.“

Onjilo je uzvratio osmehom.

„Super su momci. Mnogo šale i smeha, a na terenu se odlično radi. Treninzi su oštri, kao da je utakmica. Biće to super na proleće.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter