0
Košarka

Netsi bolji od Sparsa, Voriorsi lako protiv Bulsa (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.14 u 08:48

U oba meča NBA lige odigrana prethodne noći domaće ekipe su ostvarile prilično ubedljive pobede – Bruklin je savladao San Antonio, a Golden Stejt je bio bolji od Čikaga.

nets-spars

Nakon izjednačenog prvog poluvremena Netsi su u trećoj i četvrtoj četvrtini napravili razliku u odnosu na Sparse, a najbolji akter meča bio je rezervista Alen Anderson sa 22 poena. U domaćem timu vrlo dobri su bili i Deron Vilijams sa 16 i Pol Pirs sa 12 poena. Na drugoj strani Kori Džozef je ubacio 18, a Deni Grin 17 poena. Zanimljivo je da je trener Popović odlučio da na ovom meču odmori Tima Dankana koji nije ni ulazio u igru, pa pored odsutnih Tonija Parkera i Manua Đinobilija Sparsi nisu ni imali velike šanse da dođu do pobede.

I pored 13 poena zaostatka posle prvog perioda Voriorsi su na poluvreme meča sa Bulsima otišli sa prednošću od četiri poena, da bi u drugom poluvremenu potpuno „razmontirali“ Čikago. Kao po običaju najbolji u redovima Golden Stejta bio je Stef Kari sa 34 poena, a pored njega odličan je bio i Klej Tompson sa 22 poena. U redovima gostujućeg tima bolji od ostalih bio je Taj Gibson sa 26 poena i 13 skokova. Nemanja Nedović odlukom trenera nije ulazio u igru.

Rezultati:
Bruklin – San Antonio 103:89
Golden Stejt – Čikago 102:87

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter