0
Evropske lige

Leverkuzen kao gost savladao Borusiju (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.14 u 22:43

Fudbaleri Bajer Leverkuzena savladali su kao gosti ekipu Borusije iz Menhengladbaha rezultatom 1:0 (0:0), u prvom meču 20. kola nemačke Bundeslige.

Bajer Leverkuzen

Nakon miroljubivog prvog poluvremena koje je završeno bez golova, obe ekipe su u nastavku utakmice zaigrale nešto ofanzivije. Detalj koji je odlučio pobednika ovog susreta dogodio se u 62. minutu kada je Son sjajnim udarcem savladao Andrea Ter Stegena za konačnih 1:0.

https://www.dailymotion.com/video/x1bh6a9_borussia-monchengladbach-0-1-bayer-leverkusen-goal-heung-min-son_sport#from=embediframe

Ovom pobedom Bajer Leverkuzen se učvrstio na drugoj poziciji sa 43 boda, 10 manje od vodećeg Bajerna, dok je Borusija na 5. poziciji sa 33 osvojena boda. Interensantan podatak je da Menhengladbah ni nakon 26 godina nije uspeo da pobedi Bajer Leverkuzen na svom terenu. ‘Apotekari’ ne znaju za poraz na poslednja 22 gostovanja Borusiji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter