in ,

Andrija Delibašić nastavlja karijeru na Tajlandu

Crnogorski reprezentativac i doskorašnji napadač Rajo Valjekana, Andrija Delibašić, nastaviće svoju karijeru u Ratčaburi sa Tajlanda.

Delibašić

Nakon isteka ugovora sa Rajo Valjekanom, Delibašić je dogovorio sve oko prelaska u kazahstanski Tobol, ali do transfera ipak nije došlo jer je sve otkazano u poslednjem trenutku. Spekulisalo se i o tome da bi crnogorski napadač mogao da se vrati u Partizan, ali ni od toga na kraju nije bilo ništa, tako da će 32-godišnji Delibašić igrati u ekipi Ratčaburija sa Tajlanda. Potpisao je jednogodišnji ugovor za klub koji je prošle godine osvojio Liga kup Tajlanda i koji sa klupe predvodi španski stručnjak, Rikardo Rodrigez.

U dosadašnjoj karijeri Delibašić je igrao za Partizan, Majorku, Benfiku, Bragu, AEK, Beiru Mar, Real Sosijeda, Erkules i Rajo Valjekano. U dresu reprezentacije je nastupao 21 put i postigao 6 golova.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite
  1. KAKVA SMIJESNA FUDBALSKA REPRESENTACIJA CRNE GORE. PRAVO SADSTIDJE. BRUKA..VRACAJTE POD HITNO ANDRIJU DELIBASICA.

  2. JEDINI NORMALAN FUDBALER IZ CRNE GORE.HUMANISTA,OBRAZOVAN,NIJE UOBRAŽEN,PRIZEMLJEN JEDNOM RIJEČJU KOMPLETNA LIČNOST.A VI VELIKE PERSONE KOJE IGRATE SAMO KADA VAM SE K…C DIGNE UČITE I NAUČITE NEŠTO OD NORMALNOG ČOVJEKA I UBJEDLJIVO NAJBOLJEG FUDBALERA ANDRIJE DELIBAŠIĆA..IZOSTAVLJANJE IZ REPREZENTACIJE JE SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA MOGAO BI ANDRIJA DATI VIŠE GOLOVA OD MIRKA PA BI CRKA DEJAN SAVIĆEVIĆ.

  3. NEĆEŠ DUGO BRNJAŠU NEZNALICO SVJETSKA. AJDE JEDNO PITANJE ZA TEBE I DEJA NIJE TEŠKO. NABROJTE MI PADEŽE PA DA VAS VODIM NA PRASETINU NEZNALICE. POZIVAMO SVE NIKŠIĆANE DA BOJKOTUJU UTAKMICE REPREZENTACIJE DOK OVA DVA VEPRA VODE OVU DRUŽINU.

  4. E MOJ BRNJAŠU NEZNALICO.TI SI PREBRISAO ANDRIJU KOJI JE OD TEBE NAPRAVIO TRENERA I KOME TREBAŠ DA SI DOŽIVOTNO ZAHVALAN,A TI MU OVAKO VRAĆAŠ BRNJAŠU.NO IMA KOD VAS U SAVEZU JOŠ PODOSTA BRNJAŠA KOJI NI POD RAZNO NEMOGU DA UBODU NIJEDAN PADEŽ.OKLE KAD IM JE DOMET OSNOVNA ŠKOLA.BRNJAŠU POPUŠI GA.

  5. ANDRIJA JE LEGENDA CRNOGORSKOG FUDBALA.UBJEDLJIVO NAJBOLJI FUDBALER.ZATO ANDRIJA MOGU DA TI POPUŠE DUŠMANI I OVE PIČKE PODGORIČKE.TI SI ZA NAS ZAKON. ANDRIJA MAJSTORE I VELEMAJSTORE.

  6. DA VIDIMO OVO GOVNO OD BRNOVIĆA DA LI ĆE DA POZOVE ANDRIJU DELIBAŠIĆA U MARTU PROTIV GANE. ANDRIJA MAJSTORE.

  7. KAKO ĆE DA POPUŠI DEJO KAD SAZNA DA JE ANDRIJA DELIBAŠIĆ POTPISAO OVAKO POVOLJAN UGOVOR.POPUŠI DEJO MAJMUNE.

  8. E MOJI LJELJENI KOJI SE BAVITE ANDRIJOM. ČOVJEK JE ODBIO KINEZE ZA 3.000.000 MILIONA EVRA. ODBIO JE KAZAHSTANCE ZA 1.000.000 MILION EVRA. ODBIO JE 2O KLUBOVA IZ ŠPANIJE JER ŠPANIJA JE PUKLA. VI KOJI BRINETE TUĐU BRIGU POPUŠITE.

  9. POŠTO NEMATE POJMA O TRANSFERU EVO VAM NEKIH INFORMACIJA.TAJLAND JE U TRANSU DOŠAO JE ANDRIJA DELIBAŠIĆ VELIKO FUDBALSKO IME NA TAJLANDU.TRANSFER PO SEZONI JE 1.000.000 MILION EURA.DOBIO JE NOVI AUTOMOBIL,A PREDSJEDNIK KLUBA ĆE MU NAREDNIH DANA KUPITI KUĆU U ELITNOM DIJELU GRADA.ZA VAŠU INFORMACIJU NA RUKE JE ODMAH DOBIO 500.000 HILJADA EURA. NOVA FUDBALSKA IKONA NA TAJLANDU JE ANDRIJA DELIBAŠIĆ.DOSTA JE VIŠE MIRKA I JOVETE OLADITE MALO.ANDRIJA JE UBJEDLJIVO NAJBOLJI CRNOGORSKI FUDBALER.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Pavlović u nedelju potpisuje za Partizan?

‘Grobari’ na ružan način dočekali Milana Gurovića