2
Fudbal

Kazahstanci obmanuli Delibašića, šansa za povratak u Partizan?

Objavljeno: 11.01.14 u 17:27

Iako je sve već odavno bilo dogovoreno, transfer Andrije Delibašića u Kazahstan je propao jer su čelnici kluba ponudili napadaču da potpiše potpuno drugačiji ugovor od onoga što je dogovoreno pre tri meseca.

Delibašić

Od izvora bliskih igrača je potvrđeno da su Kazahstanci pokušali da obmanu Delibašića i da ga navedu da potpiše nepovoljniji ugovor od prvobitno dogovoreno. Na kraju je ceo transfer otkazan i ponovo se krenulo sa spekulacijama oko povratka u Partizan.

Crno-beli su i ranije polušavali da se dogovore sa 32-ogodišnjim reprezentativcem Crne Gore, ali je iznos transfera bio neprihvatljiv i Tobol je zahtevao previše. Nakon ovakvog razvoja situacije, stvari sada deluje mnogo povoljnije za Partizan koji je i dalje u potrazi za napadačem.

Šampion Srbije je već doveo Petra Škuletića, a očekuje se i transfer reprezentativca Severne Koreje, Gvana. Sada se listi želja trenera Marka Nikolića priključio i Andrija Delibašić, koji je u nekoliko navrata isticao da želi da se vrati u Humsku.

Delibašić je igrao za Partizan od 1999. do 2004. godine i na 100 utakmica u crno-belom dresu je postigao 48 golova.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. ANDRIJA DELIBAŠIĆ JE SLOBODAN FUDBALER I MOŽE DO KRAJA PRELAZNOG ROKA DA POTPIŠE ZA BILO KOJI KLUB. FUDBALER JE TOP KLASE I NJEGOVA CIJENA JE 1.OOO.OOO MILION EURA. KO VOLI NEK IZVOLI.

    0
    0
    Odgovori
  2. ANDRIJA DELIBAŠIĆ JE UBJEDLJIVO NAJBOLJI CRNOGORSKI FUDBALER. ČITAVA CRNA GORA ZNA DA MU NEDA DA IGRA DEJAN SAVIĆEVIĆ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter