0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Dva različita poluvremena (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.14 u 19:06

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, očekivano je bio zadovoljan posle pobede nad Slobodom iz Tuzle.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Zadovoljan sam, pre svega zbog činjenice da je ekipa u ovoj fazi priprema dobro trčala čitavu utakmicu i da smo pokazali dobar nivo forme. Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo previše grešili u predaji i prijemu lopte, pa je to omogućavalo Slobodi da utakmicu drži u egalu, iako se i tada videlo da smo kvalitetniji rival. U drugom delu smo odigrali mnogo bolje, mada nam je na ruku išlo i isključenje igrača Slobode. Sve u svemu, zadovoljan sam prikazanim“, kaže Stojanović.

Trener Crvene zvezde je ponovo minutažu rasporedio na veći broj igrača.

„Još uvek nismo počeli sa sužavanjem broja igrača koji igraju prijateljske mečeve. Imamo dovoljno vremena i dovoljno utakmica pred nama. I to će doći na red po planu i programu“, zaključio je Stojanović.

Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš, deli mišljenje trenera kada je učinak na ovoj utakmici u pitanju.

„Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i u ovoj fazi priprema pokazali ono što se od nas traži. Većina nas je već sada u dosta dobroj formi, ali svakako da tek predstoji konačno uigravanje tima. Sigurno da je bilo stvari koje i nisu valjale, ali mišljenja sam da u ovoj fazi priprema apsolutno ne treba tražiti „dlaku u jajetu“. Odigrali smo dobru prijateljsku utakmicu, i to je najvažnije“, rekao je Milijaš.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter