0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda bolja od Slobode u prijateljskom susretu (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 05.02.14 u 16:04

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u prijateljskom susretu, igranom u Kopru, ekipu Slobode iz Tuzle rezultatom 3:0 (0:0).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su u meču sa drugoligašem iz Bosne i Hercegovine, kojeg sa klupe predvodi Miroslav Ćiro Blažević, pokazali dva različita lica. Prvo poluvreme je proteklo u blagoj inicijativi Zvezde, a najbolje prilike su propustili Dragan Mrđa s jedne, odnosno Husein Bašić s druge strane. Oba puta su golmani bili uspešniji i uspeli da zaustave udarce protivnika.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle bledog prvog poluvremena, u igru je ušao Darko Lazović i razdrmao ekipu, pokazavši da je željan igre i da će biti pravo povratničko pojačanje. Samo tri minuta igre u nastavku bila su dovoljna Zvezdi da stigne do prednosti. Defanzivac Slobode je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i dosuđen je penal za crveno-bele. Siguran sa bele tačke bio je Ninković za 1:0. Već u 52. minutu Zvezda je duplirala prednost na 2:0, nakon kombinacije Lazovića i Petkovića, realizator je bio Nejc Pečnik.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Samo tri minuta kasnije još jednom je Lazović sjajno prošao po desnom boku i šutirao spoljnom, ali njegov udarac je zaustavila stativa. U 75. minutu susreta Zvezda je stavila tačku na ovaj meč. Nakon ubacivanja Petkovića, reakcije Mrđe i nespretnosti defanzivaca Slobode, lopta je stigla do Luke Milunovića koji je iskosa sa leve strane postigao pogodak za 3:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, pa je Zvezda nakon pobede protiv Domžala upisala i drugu pobedu u ovoj fazi priprema. Peh predstavlja samo povreda Nikole Mijailovića, ali deluje da nije ozbiljnije prirode.

https://www.youtube.com/watch?v=PLt2w6tCth8

Zvezda je započela meč u sastavu: Bajković, Mijailović, Pavićević, Krneta, Cilinšek, Milijaš, Kovačević, Ninković, Pečnik, Mrđa, Dauda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

SLOBODA: Hadžić, Efendić, Salihović, Moranjkić, Kuduzović, Husić, Jahić, Omić, Jusufbašić, Huseinbašić, Krpić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter