0
Ostali sportovi

Petrović: Zadovoljan sam uslovima u Sočiju

Objavljeno: 05.02.14 u 21:02

Srpski biatlonac Milanko Petrović, koji će prvi nastupiti u Sočiju, 8. februara u 18:30 časova (po lokalnom vremenu) u trci sprinta na 10 kilometara zadovoljan je uslovima u Sočiju.

Milanko-Petrovic

“Ove Igre su, što se biatlona tiče, mnogo bolje organizovane od prethodnih. Staza je odlična, zadovoljan sam svojim trčanjem, ali i gađanjem. Staza je lakša nego što je bila prošle godine kada sam ovde vozio Svetski kup. Jedini problem je to što se vremenski uslovi pogoršavaju kako pada veče. Podloga postaje nestabilna, što pravi probleme pogotovu kada se puca iz stajaćeg položaja“, izjavio je Petrović.

Tihomir Milosavljević, trener našeg biatlonca analizirao je Milankov učinak na današnjem treningu.

“Milanko je trkački deo danas odradio onako kako smo zamislili, a što se gađanja tiče bilo je na nivou odličnih rezultata. Imao je 16 gađanja i samo je u jednoj seriji imao 2 promašaja, dok je u ostalim imao ili sve pogotke ili 1 promašaj“, kaže Milosavljević.

hotsport.rs/oks.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter