0
Ostali sportovi

Lučić vodio Boston do pobede, novi trijumf Rendžersa (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.14 u 09:45

Prethodno veče u NHL ligi obeležila je repriza finala plej-ofa od pre dve godine u kojoj su se sastali Boston Bruinsi i Vankuver Kanuksi.

lucic-boston-slavlje

Svojim 16 golom u sezoni početnu prednost domaćem timu doneo je Milan Lučić, da bi prednost Bostona sredinom drugog perioda na asistenciju hokejaša srpskog porekla duplirao iskusni Iginla. Rafael Dijaz je smanjio na 2:1, a konačnih 3:1 za Bruinse postavio je Danijel Peile.

Mini seriju od tri vezane pobede Njujork Rendžersi su nastavili ubedljivim trijumfom protiv Kolorada, što nije pošlo od ruke Torontu koji je imao i teži zadatak pošto je gostovao Floridi.

Niz od pet uzastopnih poraza Njujork Ajlandersi su prekinuli minimalnom pobedom na gostovanju Vašington Kepitolsima, dok je Kalgari upisao šestu vezanu izgubljenu utakmicu pošto nije uspeo da postigne na gol na gostovanju Montrealu.

U Sent Luisu pobednika su odlučili penali koje su bolje izvodili Otava Senatorsi, Minesota je uspela da iskoristi prednost domaćeg leda u duelu sa Tampa Bejom, a u tome nisu uspeli Karolina i Feniks koji su dozvolili da Vinipeg i Dalas odnesu bodove.

Rezultati:
Boston – Vankuver-4 3:1
Njujork Rendžers – Kolorado 5:1
Karolina – Vinipeg 1:2
Montreal – Kalgari 2:0
Florida – Toronto 4:1
Vašington – Njujork Ajlanders 0:1
Sent Luis – Otava 4:5 posle penala
Minesota – Tampa Bej 2:1
Feniks – Dalas 1:3

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter