0
Košarka

Lav i Martin za novi poraz Lejkersa, Pejsersi gaze po planu (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.14 u 08:37

Na četiri utakmice NBA lige odigrane prethodne večeri samo je Minesota uspela da ostvari pobedu pred svojim navijačima, dok su u preostale tri utakmice slavili gostujući timovi.

lav-minesota-lal

Jedini koji su uspeli da sačuvaju prednost domaćeg terena su Minesota Timbervuvlsi koji su nanlei sedmi uzastopni poraz Los Anđeles Lejkersima. Blistali su Kevin Martin sa 32 poena i njegov imenjak Lav koji je uz 31 poen imao i čak 17 skokova. Zanimljivo je da Nikole Pekovića nije bilo u ekipi. Kod gostiju Nik Jang sa 24 i Meni Heris sa 19 poena su bili bolji od ostalih.

Indijana je opravdala ulogu favorita u duelu sa Atlantom pošto je trijumfovala sa 89:85, a pobeda je mogla da bude i ubedljivije da dnije došlo do malog opuštanja u poslednjem periodu. Pejserse su do pobede vodili Dejvid Vest sa 22 i Pol Džordž sa 18 poena, a u domaćem timu su bolji od ostalih bili rezervisti Majk Skot sa 15 i Elton Brend sa 12 poena.

Bulsi su uspeli da prekinu mini seriju Feniksa od pet uzastopnih pobeda savladavši ih u Arizoni sa 101:92, a najbolji akter meča bio je Karlos Buzer sa 19 poena i 12 skokova. Pored njega u ekipi Čikaga još četiri igrača su imala dvocifren učinak. Na drugoj strani nastavlja da blista Goran Dragić koji je ubacio 24 poena, ali u ovom meču nije imao pravu podršku saigrača.

Malo iznenađenje napravili su Šarlot Bobketsi koji su uspeli da pobede Golden Stejt u Ouklendu predvođeni odličnim Alom Džefersonom koji je uz 30 poena imao i 13 uhvaćenih lopti. U domaćem timu, koji u ovom meču šut nije služio najbolje, bolji od ostalih je bio Stef Kari sa svega 17 poena na svom kontu, a uz njega samo je još Klej Tompson sa 12 imao dvocifren učinak.

Rezultati:
Atlanta – Indijana 85:89
Minesota – Los Anđeles Lejkers 109:99
Feniks +5- Čikago 92:101
Golden Stejt – Šarlot 75:91

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter