0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Utakmica protiv Slobode kao i svaka druga (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.14 u 15:56

Fudbaleri Crvene zvezde su u utorak, 4. februara, trenirali na stadionu u Izoli, dok je kiša još uvek padala, ali u mnogo manjoj količini nego prethodnih dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Slaviša Stojanović je pred prvotimce „stavio“ trening taktičke prirode u kojem su se uigravale linije tima i vežbala brža tranzicija lopte iz poslednje linije ka napadačima.

Mimo ekipe trenirali su zbog umora Miloš Ninković i Dragan Mrđa koji su odradili trening u teretani, kao i Boban Bajković koji je na meču sa Domžalama dobio udarac u potkolenicu desne noge i ima manji otok.

Crveno-beli će popodnevni trening odraditi na terenima Sportskog centra „Bonifika“ koji su prethodnih dana bili zatvoreni zbog obilnih padavina.

U sredu, 5. februara, crveno-bele očekuje novi prijateljski meč. Protivnik je Sloboda iz Tuzle, nekadašnji rival iz perioda bivše Jugoslavije. Činjenica koja kod trenera Stojanovića i njegovih izabranika ne izaziva posebne emocije.

„Nemam posebnih emocija zbog meča sa FK Sloboda, nekadašnjim članom jugoslovenske lige, kao ni zbog činjenice da će na njihovoj klupi sedeti Miroslav Ćiro Blažević, koga izuzetno poštujem zbog rezultata koje je imao u karijeri. Utakmica će biti kao i svaka druga utakmica na pripremama i služi nam za uigravanje. Najvažnije je da na ovakvim utakmicama pokažemo ono što uvežbavamo na treninzima. Polako se približava nastavak prvenstva i zato je svaki meč važan za uigravanje“, jasan je Slaviša Stojanović.

Utakmica Crvena zvezda – Sloboda se igra na stadionu „Bonifika“ sa početkom od 14,00 časova uz direktan prenos na TV Arena sport 1.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter