0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

“Fali nam Milosavljević i u svlačionici, Kinzi igrao pod jakim bolovima…“

Objavljeno: 04.02.14 u 22:12

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je Ciboni na zasluženoj pobedi, ali je istakao da njegovoj ekipi u ovim trenucima nije lako da se nadmeće na dva fronta bez toliko važnih igrača. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su poraženi u Zagrebu rezultatom 80:76, a Vujošević podseća da se posle nedavnih povreda Milosavljevića i Tepića, večeras povredio i Kinzi i igrao sa bolovima. Takođe, ističe da je kod isključenja reagovao u afektu.

“Bila su dva čista faula. Reagovao sam u afektu, ali bolje bi bilo da su sudije tako stroge u svakom trenutku, ne samo kod ovakvih reakcija koje su ipak i oni izazvali“, objasnio je trener Partizana.

“Čestitam Ciboni na pobedi koja je zaslužena. Mi smo tokom utakmice dosta oscilirali, a sa takvim oscilacijama i praznim minutima nije najbolji momenat za predstavljanje u Zagrebu i pobedu u Zagrebu. U tim oscilacijama je bilo i dobrih momenata od strane ekipe. Kako se odvijalo drugo poluvreme Partizan je mogao da dobije utakmicu i u svoju korist, ali nije. Imamo jako puno problema, u neverovatno zgusnutom kalendaru takmičenja“, počeo je Vujošević i dodao:

“Ovo je 33. utakmica koju je ekipa u ovom sastavu odigrala i to su sve jaki mečevi, gde ne možete da kažete da jedan meč neko može malo da se odmara i opusti. Te utakmice su u principu iznela trojica, četvorica igrača i dosta su se potrošili. Došlo je i do povreda. Za nas je zaista veliki hendikep povreda Dragana Milosavljevića, ne samo što nije prisutan na utakmici, nego što nije prisutan ni u svlačionici, ni treningu i na bilo kojoj utakmici. To je teško tamponirati i do ovog momenta, uz to i Tepiću se desila lakša povreda, igrač koji je trebao upravo da pomogne da se na spoljnim pozicijama rasterete Bogdanović, Milosavljević i Kinzi, pa je i njegov izostanak stvarno veliki. U svim tim okolnostima veliki deo tima je dao maksimum, gde je Kinzi i sa povredom skočnog zgloba igrao“, naglasio je Vujošević.

On je potom pohvalio ekipu Cibone, koja ne odustaje uprkos teškim momentima.

“Cibona stvarno isto pravi podvig, jer onog momenta kada je izgledalo da je pitanje opstanka kluba i njegove egzistencije oni su počeli da igraju maksimalno timski, da se bore i takav način igre proizvodi i dobar rezultat, koji je prepoznala i publika i lepo je videti Zagreb sa punom salom“, zaključio je Vujošević.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter