0
Ostali sportovi

FOTO: ATLETSKI SAVEZ

Dragana Tomašević najavljuje uspešnu sezonu

Objavljeno: 04.02.14 u 11:35

Dragana Tomašević, srpska reprezentativka i rekorderka u bacanju diska, ovih dana nalazi se na pripremama u Medulinu.

FOTO: ATLETSKI SAVEZ
FOTO: ATLETSKI SAVEZ

“Ovde nam je jako dobro. Koristimo svaki lep dan da možemo bacati, što trenutno nije moguće u Mitrovici. Trenutni uslovi su povoljni da se maksimalno realizuje ono što smo planirali za ovaj period,a  to je da imamo svaki dan što više hitaca. Medulin je naša stara baza već nekoliko godina unazad. Ovde se svake godine pripremaju Olimpijski i Svetski šampioni poput Sandre Perkovic i Primoza Kozmusa”, kaže Dragana Tomašević.

Dragana takođe kaže da je sam osećaj biti u društvu takvih asova I imati priliku da sa njima trenira daje dodatni elan, želju i volju za radom.

“Treninzi su intenzivni iz dana u dan. Oseća se mala doza umora, ali takav je ovaj period i to se treba izdržati da bi se maksimalno spremno ušlo u takmičarsku sezonu”, za kraj nam je rekla Tomaševićka.

Glavni cilj u ovoj godini biće joj Cirih i Evropsko prvenstvo. Nada se da će se spremiti bolje nego prošle godine i očekuje jednu uspešnu sezonu.

FOTO: ATLETSKI SAVEZ
FOTO: ATLETSKI SAVEZ

hotsport.rs/Atletski savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter