0
Fudbal

Anderson demantovao intervju o egzodusu iz Junajteda

Objavljeno: 04.02.14 u 13:06

Brazilac Anderson trenutno je na pozajmici u Fiorentini, a mediji su nedavno preneli intervju u kojem je istakao da „pola Junajteda“ želi da ode iz kluba, što je vezni fudbaler danas demantovao.

Anderson

Vezni fudbaler, koji nikada nije opravdao svoj potencijal, osvrnuo se na trenutno stanje i raspoloženje među igračima Junajteda u pomenutom intervjuu:

“Siguran sam da mnogi igrači žele da odu iz kluba. Pre svih igrači koji su tu dosta godina, poput Nanija i mene. To je ogroman klub ali ponekad igrač želi da ode kako bi probao nešto drugačije. Hvala svim navijačima Junajteda, ali ja sam u Firencu došao da bih ovde i ostao.“

Međutim, dan kasnije Brazilac se oglasio rekavši:

„Taj intervju je izmišljen i nikada nikome to nisam izjavio. Ja volim Mančester i sve ljude tamo, nikada ne bih tako nešto rekao.“

Sada ostaje da se vidi ko je taj intervju prvi plasirao u medije, kako bi krivac i tvorac izmišljenog intervjua bio pronađen.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“vertikalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter