0
Ostali sportovi

Ovečkin doneo slavlje Vašingtonu, Džetsi trijumfovali u Montrealu (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.14 u 10:12

S obzirom da je prethodne večeri u Americi u žiži interesovanja bio Superbol u NHL šampionatu odigrana su samo dva meča i to u nešto ranijem terminu.

aleks-oveckin

Daleko zanimljivije je bilo u Vašingtonu gde su Kepitolsi posle dodatnih pet minuta uspeli da savladaju goste iz Detroita u meču u kojem je viđeno 11 pogodaka, ali Red Vingsi ni u jednom momentu nisu uspeli da dođu do preokreta. Odličnu partiju hokejaša gostujućeg tima Gustava Nikvista, koji je postigao het-trik praktično je poništio najbolji igrač domaćeg tima Aleks Ovečkin koji je pogotkom u trećem minutu produžetka doneo trijumf svojoj ekipi.

U drugom meču domaći tim nije uspeo da iskoristi tu prednost pošto je Vinipeg u malom kakadskom derbiju uspeo da svlada Kenedijense i to u Montrealu. Meč viner je bio Majkl Frolik koji je u 42. minutu svojim 12 golom u sezoni doneo trijumf svom timu.

Rezultati:
Vašington – Detroit 6:5 posle produžetka
Montreal – Vinipeg 1:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter