0
ATP

Nova pobeda Peđe Krstina

Objavljeno: 02.02.14 u 14:13

Mladi srpski teniser Peđa Krstin došao je na korak od plasmana u glavni žreb turnira u Zagrebu, pošto je prošao u poslednje kolo kvalifikacija.

Pedja Krstin 1

Dan posle velike pobede nad Kipraninom Markosom Bagdatisom, Krstin je pobedio Italijana Đanluiđija Kvinzija sa 7:5, 6:2, posle jednog sata i 16 minuta igre.

Krstinov rival u poslednjem kolu kvalifikacija u ponedeljak biće Austrijanac Martin Fišer, koji je pobedio Andreu Arnaboldija iz Italije sa 6:2, 6:0, posle jednog sata na terenu.

Kao i protiv Bagdatisa, Krstin je pokazao odličnu igru. Koristio je svoje šanse kad god su mu se ukazale, a u prilog tome posebno ide činjenica da je imao četiri brejka, naspram samo jednog italijanskog tenisera.

Takmičenje na turniru Zagreb Indoors počinje u ponedeljak, a za prvog nosioca postavljen je iskusni nemački teniser Tomi Has. Turnir se igra za nagradni fond od 426.605 dolara.

Krstin je, inače, prošle godine iz juniorske prešao u seniorsku konkurenciju i trenutno drži 373. mesto na ATP listi. Za ovu sezonu cilj mu je da se probije među 150 najboljih na svetu.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter