0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Nisam srećan zbog prodaje Jojića

Objavljeno: 02.02.14 u 13:01

Po mnogima neočekivano, najbolji igrač jesenjeg dela Superlige, Miloš Jojić, napustio je Partizan u zimskom prelaznom roku potpisavši ugovor sa vicešampionom Evrope, Borusijom iz Dortmunda.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Novi trener Partizana, Marko Nikolić, iskazao je svoje nezadovoljstvo zbog pomenutog transfera ali i pohvalio rad kluba kada su dolazni transferi u pitanju.

„U planiranju prelaznog roka, svi smo zajedno definisali da je neophodno da napravimo bar jedan transfer ove zime. Još jednom ću se zahvaliti ljudima u klubu, od direktora i predsednika do članova UO koji su zahvaljujući kvalitetnom radu u prelaznom roku mnogo uradili za Partizan. Onaj igrač koji je dobio izuzetnu ponudu jeste Miloš Jojić. Nisam srećan u sportskom smislu. Naravno da je jako kvalitetan, najbolji fudbaler Superlige, ali je taj transfer jako koristan za klub i omogućiće ostalim momcima i ljudima u klubu stabilnost i u finansijskom smislu“, izjavio je trener Nikolić za „Sportski žurnal“.

Podsećamo, Jojić je iznenada prodat Borusiji u poslednjim danima prelaznog roka, Nemci su ga već najavili kao novi Klopov dragulj a ni direktorka marketinga nije ostala imuna na Zekin odlazak iz kluba.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter