0
Domaći fudbal

‘Bild’ najavljuje Jojića kao najnoviji Klopov dragulj

Objavljeno: 30.01.14 u 18:26

Ugledni nemački list, ‘Bild’, piše o Milošu Jojiću kao o novom dragulju trenera Jirgena Klopa, koji bi u redovima Borusije iz Dortmunda trebalo da pokrije rupe u veznom redu nastale povredama Blažčikovskog i Gundogana.

Miloš Jojić

Talentovani vezista je u četvrtak stigao u Dortmund u društvu menadžera Miroslava Stevića i očekuje se da se nemačkom i evropskom viceprvaku obaveže na vernost do leta 2018. godine nakon što prođe lekarske preglede.

Koliko je Jojić uzburkao nemačku javnost, pokazuje i interesovanje uglednog ‘Bilda’ koji otkriva i da je Milošev omiljeni igrač Toni Kros, ali i da navija za minhenski Bajern. Čak se navodi da bi srpski fudbaler mogao da debituje u dresu Dortmunda već u petak, kada ekipa gostuje Braunšvajgu u okviru 19. kola Bundeslige.

Podsetimo, Jojić je ove sezone odigrao 15 mečeva u Jelen Superligi i postigao šest golova uz sedam asistencija, zbog čega je proglašen za najboljeg igrača jesenjeg dela sezone.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter