0
Evropske lige

Savić: Došao sam u Arminiju da bih igrao i napredovao

Objavljeno: 01.02.14 u 10:38

Srpski fudbaler Vujadin Savić pojačao je redove Arminije iz Bilefelda. Sjajni štoper stiže u redove nemačkog kluba kao pozajmljen igrač Bordoa, gde u prvom delu ove sezone nije dobio priliku da pokaže da se potpuno oporavio posle operacije.

Vujadin Savić

„Radujem se dolasku u Bilefeld i daću sve od sebe da pomognem timu da u prolećnom delu sezone ostvari dobre rezultate. Upoznat sam sa snagom „Cvajte“ pošto sam bio član Dinama iz Drezdena do prošlog leta i uveren sam da ću u narednom periodu napredovati. Meni je u ovom trenutku najbitnije da igram u kontinuitetu u kvalitetnoj sredini. To je bio i osnovni razlog zašto sam se odlučio za Arminiju“ – rekao je Savić.

23-godišnji odbrambeni fudbaler karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a nastupao je još i za Rad, Bordo i Dinamo iz Drezdena. Ove sezone upisao je tri nastupa u dresu francuskog prvoligaša.

„Vujadin Savić je štoper sa velikim potencijalom, a tokom jesenjeg dela sezone je pokazao da može biti izuzetno dobar i na poziciji zadnjeg veznog igrača. Dobro sam ga upamtio dok je nastupao u Dinamu iz Drezdena i veoma mi je drago što je stigao u Arminiju“ – kazao je trener ekipe iz Bilefelda Štefan Kramer.

Takmičenje u Cvajti počinje narednog vikenda. Ekipa Arminije će u nedelju, 9. februara dočekati Sankt Pauli. Klub iz Bilefelda je prvi deo sezone završio na deobi 13. pozicije sa 21 osvojenim bodom.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter