0
Ostali sportovi

Rendžeri vladaju Njujorkom, Detroit bolje izvodi penale od Vašingtona (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.14 u 09:30

Na svih pet utakmica NHL šampionata odigranih prethodne noći pobede su zabeležile domaće ekipe, neke nakon 60 minuta igre, neke posle dodatnih pet, a neke tek posle izvođenja penala.

rendzers-ajlanders

Rendžeri su novom ubedljivom pobedom nad Ajlandersima još jednom pokazali da su apsolutni vladari Njujorka. Međutim, nije domaći tim u ovom meču tako lako došao do trijumfa kao što to govori konačan rezultat pošto je sve do 53. minuta rezultat bio nerešen (1:1) da bi u psolednjih osam minuta Rendžeri postigli tri pogotka.

Mini serija od tri vezane pobede Sent Luis Bluza zaustavljena je u Karolini pošto su Hjurikensi zabeležili siguran trijumf od 3:1.

U Detroitu su se sastali domaći Red Vingsi i Vašington Kepitolsi, koji su prilično podbacili ove sezone, a ko je trenutno u lošijoj formi odlučili su penali. Tek nakon sedme serije izvođenja domaći tim je uspeo da dođe do dva boda.

Nešvil je pogotkom Ši Vebera u drugom minutu produžetka došao do pobede nad Nju Džersi Devilsima, dok je Vinipeg u kanadskom duelu bio bolji od Vankuvera.

Rezultati:
Njujork Rendžers – Njujork Ajlanders 4:1
Karolina – Sent Luis+3 3:1
Detroit – Vašington 4:3 posle penala
Nešvil – Nju Džersi 3:2 posle produžetka
Vinipeg – Vankuver 4:3

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter