0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić želi da se revanšira Budućnosti, do ponedeljka stiže zamena za Šilba (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.14 u 12:46

Trener košarkaša Crvene zvede Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa želi da pobedi Budućnost u meču 19. kola ABA lige i revenšira se Podgoričanima za poraz u prvom delu sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Budućnost ima ambicije da se plasira na fajnal-for i jedna je od tri ekipe koja nas je savladala u Jadranskoj ligi. Ovo je izuzetno bitan meč i derbi kola, uz utakmicu Cibone i Partizana. Moraćemo da odgovorimo na njihovu čvrstu igru. Pozivam navijače da dođu u što većem broju“ – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Trener Zvezde osvrnuo se na raspored crveno-belih u februaru kada će odigrati nekoliko teških mečeva. Između ostalog i protiv Budućnosti, Partizana (u kupu, eventualno), Nižnjeg Novgoroda i Bilbaa.

„Raspored je takav da ne možemo daleko da gledamo, idemo od utakmice do utakmice. Nije lako, ali brzo će se iskristalisati slika najbolje četiri ekipe u Jadranskoj ligi“ – rekao je Radonjić.

On je dodao da bi do ponedeljka Zvezda mogla da dovede zamenu za Amerikanca Blejka Šilba.

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u nedelju od 18 sati u hali Pionir.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter