0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Lovernj: Glupe greške nas koštale poraza, ne odustajemo od borbe za četvrtfinale

Objavljeno: 01.02.14 u 00:22

Košarkaši Partizana poraženi su na svom parketu, u 5. kolu Top 16 faze Evrolige, od ekipe Lokomotive rezultatom 87:81. Kapiten crno-belih, Žofri Lovernj, smatra da je njegova ekipa odigrala solidno, ali da su ih glupe greške koštale novog poraza.

Žofri Lovernj

„Nismo igrali dobro, odigrali smo solidnu utakmicu. Ipak, mnogo smo grešili u rotaciji, ja možda i ponajviše. Mislim da smo mogli da ih stignemo i pobedimo, ali mnogo glupih grešaka nas je koštalo trijumfa. Oni su bili veoma raspoloženi i trojkama nas kaznili. Što se tiče plasmana u četvrtfinale, sve je mnogo teže nakon novog poraza, ali ja i dalje verujem. Borićemo se do kraja, to vam garantujem. I ranije su nas mnogi otpisivali, pa smo uspevali da napravimo veliki rezultat“, rekao je Lovernj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bek Partizana, Bogdan Bogdanović, uplašio je navijače kada je nakon jednog nezgodnog udarca ostao da leži na parketu držeći se za koleno:

„Nezgodno sam pao i došekao se na čašice. Bolelo je kada se malo ohladilo, ali sada je sve u redu. Što se tiče same utakmice, mislim da smo mogli da pobedimo, ali mnogo grešaka je presudilo. Prava je šteta što nismo bolje odigrali u finišu utakmice. Presudio je njihov odličan šut za tri poena i naše loše građenje skokova“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najefikasniji košarkaš crno-belih na meču protiv Lokomotive bio je Terens Kinzi sa 32 postignuta poena. Uprkos sjajnoj partiji, Amerikanac stavlja rezultate ekipe ispred indvidiualnih:

„Teško je pobediti tim koji tako dobro šutira kao što je Lokomotiva to radila večras. Tokom cele utakmice smo jurili rezultat, imali šansu da ih stignemo, ali su uvek trojkama pravili razliku. Postajemo sve bolji kao tim, ali mnogobrojni problemi sa povredama nam otežavaju igru u napadu i odbrani. Što se tiče moje partije, izgubili smo tako da brojke ništa ne znače. Svi smo došli da pobedimo, imao sam želju da pobedimo. To su hteli i naši navijači, na kraju su nas podržali uprkos porazu“.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter