0
Košarka

Durentova serija prekinuta u Bruklinu, mrežice ipak pocepane (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.14 u 08:44

Osam utakmica NBA šampionata odigrano je prethodne večeri, a najveća vest je da je prekinuta serija utakmica u kojima je Kevin Durent postigao 30 i više poena (do sinoć vezao 12 utakmica u kojima je imao takav učinak).

kevin durent

Najbolji igrač Oklahoma Sitija pomogao je Tanderima da ubedljivo savladaju Bruklin Netse sa 26 poena (šut iz igre 10/12), a odličan je bio i Serž Ibaka koji je uz 25 poena imao i devet skokova. Na drugoj strani najefikasniji je bio Šon Livingston sa 16 pogodaka. Ovim trijumfom gosti su došli do 10. uzastopne pobede i trenutno su najbolji tim lige.

Partiju večeri pružio je bek GOlden Stejta Stef Kari koji je u pobedi Voriorsa nad Juta Džezom ubacio 44 poena uz osam postignutih trojki. Nemanja Nedović nije ulazio u igru odlukom trenera. U domaćem timu najbolji je bio rezervista Alek Bruks sa 26 poena.

Orlando je seriju od tri vezana poraza prekinuo pobedom nad slabašnim Milvokijem za koji je Miroslav Raduljica za 12 minuta igre upisao šest poena i pet skokova. Eron Afalo sa 21 poenom bio je najefikasniji u domaćem timu, dok je kod gostiju Keron Batler ubacio 20.

Svoje nizove nastavili su Memfis Grizlisi koji su došli do pete uzastopne pobede trijumfom u Minesoti, kao i Sakramento i Los Anđeles Lejkersi koji su upisali šestu uzastopnu izgubljenu utakmicu prvi u Dalasu, a drugi na svom terenu pošto su poraženi od Šarlota.

Toronto je iznenađujuće slavio pobedu u Denveru, a Atlanta je neočekivano lako došla do trijumfa u Filadelfiji.

Rezultati:
Orlando – Milvoki 113:102
Filadelfija – Atlanta 99:125
Minesota – Memfis 90:94
Bruklin – Oklahoma Siti 95:120
Dalas – Sakramento 107:103
Denver – Toronto 90:100
Los Anđeles Lejkers – Šarlot 100:110
Juta – Golden Stejt 90:95

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter