0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Sa ovakvim suđenjem kao da nismo igrali kod kuće

Objavljeno: 31.01.14 u 23:21

Trener Partizana, Duško Vujošević, rekao je posle poraza od Lokomotive u 5. kolu Top 16 faze Evrolige da njegov tim u trenutnom sastavu nije mogao da se nosi sa ruskom ekipom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Pre svega želeo bih da čestitam ekipi Lokomotive, u pitanju je odličan tim, sastavljen od kvalitetnih igrača koji su večeras bili veoma raspoloženi. Partizan se borio koliko je mogao u ovom trenutku, svi smo svesni toga koliko nam nedostaje Tepić i naročito Milosavljević. I u ovakvom sastavu odigrali smo dobro, ali pravili veliki broj grešaka u ključnim momentima, što je Lokomotiva znala da iskoristi“, rekao je Vujošević.

Trenr Partizana je zamerio Bogdanoviću na slaboj igri, ali i pohvalio partije Kinzija i Gagića.

„Nekoliko puta smo bili na korak da se vratimo u igru, ali smo tada uvek pravili greške. Jesu se oni skoncentrisali u odbrani na Bogdanovića, ali nisu ga samo oni zaustavili. Odigrao je lošu utakmicu, promašio nekoliko puta iz otvorenih situacija, ali sve je to normalno za mladog igrača. Oscilacije u igri su sastavni deo sazrevanja. Ne volim da izdvajam individualne učinke, ali moram da pohvalim sjajnu igru Kinzija i Gagića koji je odigrao mnogo bolje nego na prethodnim mečevima“.

Na kraju, Vujošević se zahvalio navijačima na još jednoj sjajnoj podršci, ali i kritikovao suđenje na večerašnjoj utakmici:

„Osim navijača, nismo imali nikakav utisak da igramo na domaćem parketu. Uslovi za igru i suđenje su bili takvi kao da smo igrali na strani. Ipak, još jednom čestitam Lokomotivi na zasluženoj i veoma bitnoj pobedi“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter