0
Evropske lige

Borusija slavila u gostima protiv Braunšvajga (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.14 u 22:54

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda zabeležili su pobedu, na gostovanju, protiv ekipe Braunšvajga rezultatom 2:1 (1:0), u okviru 19. kola nemačke Bundeslige.

Borusija Dortmund

Izabranici Jirgena Klopa su bili bolji rival od starta susreta i to uspeli da krunišu u 31. minutu. Levandovski je proigrao Aubamejanga kojem nije bilo teško da pogodi iz neposredne blizine.

Uprkos zaostatku, igrači Braunšvajga nisu posustajali, već su u 54. minutu uspeli da stignu do izjednačenja. Strelac je bio Kesel. Ipak, desetak minuta kasnije Borusija je pokazala svoju snagu i iz prepoznatljive kontre stigla do pobede. Ponovo je strelac bio Aubamejang, ovoga puta nakon asistencije Rojsa. Mogao je trijumf da bude i ubedljiviji, da su Levandovski i Rojs bili malo skoncentrisaniji u ključnim trenucima. Ipak, ostalo je 2:1 za ekipu Borusije.


Nakon 19 odigranih kola Borusija iz Dortmunda je na 3. poziciji sa 36 bodova, dok je Braunšvajg poslednjeplasirani sa samo 12 osvojenih bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter