0
Domaći fudbal

Rad predstavio novajlije pred put u Tursku (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.14 u 15:09

Ekipa Rada, narednih petnaestak dana hladni Beograd, zameniće sunčanom Turskom. Neposredno pred odlazak na drugi deo priprema, na stadionu na Banjici predstavljena su nova pojačanja „građevinara“. U Crnotravsku su stigli: Aleksandar Simić, Saša Kolunija, Dejan Babić, Stefan Čolović, Srđa Knežević, Nenad Srećković, Vuk Ranđić, Nenad Injac.

rad-pojacanja

„Drago mi je što sam stigao u klub sa izuzetnom tradicijom. Lično, uvek sam prema Radu imao ogroman respekt. Bez obzira na situaciju u kojoj se klub nalazi, atmosfera je sjajna i optimista sam kada je u pitanju ostanak u ligi. To je naš jedini, zajednički zadatak i verujem da ćemo svi dati svoj maksimum kako bi ga i ostvarili“ – istakao je ispred novajlija Aleksandar Simić.

Tokom boravka na turskom primorju Rad će odigrati i nekoliko kontrolnih mečeva. Za sada su zakazani susreti sa Spartakom iz Moskve (1. februara) i ekipom Beroe iz Bugarske (7. februara).

Put Turske pored stručnog štaba, krenulo je i 26 igrača.

Golmani: Aleksandar Jovanović, Branislav Danilović i Boris Radunović.

Defanzivci: Branislav Milošević, Vladimir Rodić, Slobodan Urošević, Saša Kolunija, Lazar Ćirković, Nikola Maraš i Srđa Knežević.

Vezisti: Miloš Stanojević, Ognjen Gnjatić, Uroš Delić, Nemanja Mihajlović, Andrija Luković, Aleksandar Simić, Uroš Damnjanović, Vuk Ranđić, Nikola Raspopović, Dejan Babić, Stefan Čolović, Perica Stančeski, Nenad Srećković.

Napadači: Nenad Injac, Stefan Tripković, Jovan Kastratović.

Pored dolaska velikog broja novajlija, nastvalja se osipanje prošlogodišnje ekipe Rada. Poslednji u nizu su odlasci kapitena Uroša Vitasa (Gent), Andrije Pavlovića (Čukarički), Ivana Rogača (Volin) i Filipa Kljajića koji je još uvek u potrazi za novim klubom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter