0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Nikolić: Video sam slabosti, nemam zamerki na želju i borbenost igrača

Objavljeno: 30.01.14 u 20:12

Nakon prvog poraza tokom priprema za nastavak sezone u Jelen Superligi, od bugarskog Liteksa, trener Partizana, Marko Nikolić, ističe da treba izvući pouke iz neuspeha.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

„Nije dobro što ne koristimo prilike koje stvaramo, imali smo ih nekoliko pred golom Liteksa. Primetan je umor kod igrača, uočio sam slabosti u našoj igri, ali na borbenosti i želji ne mogu ništa da zamerim momcima“, rekao je Nikolić.

Partizan je poražen od Liteksa rezultatom 3:2, a strelci za crno-bele bili su Predrag Luka i Saša Marković.

„Pravili smo mnogo grešaka na sredini terena pokušavajući da rešimo presing rivala kroz igru, a to nije naš način. Odbrambeni fudbaleri su imali preveliku želju da iz poslednje linije započinju igru, čak i onda kada je to bilo nerezonski. Nemam problem sa tim da igrač promaši šansu i sa metar, ali jednostavno ne tolerišem taktičku nedisciplinu. Za sada je nema, ali neke stvari moraju još da se uigraju. Ipak, onaj ko manje promašuje, a više daje igraće. Isto tako ko manje greši u defanzivi imaće više šansi na terenu. To je staro pravili, nisam ja otkrio ništa novo“, ispričao j Nikolić.

hotsport.rs/B92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter