0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Liteks iskoristio greške crno-belih, prvi poraz Partizana u Turskoj

Objavljeno: 30.01.14 u 16:22

Posle pobeda nad austrijskim Volfzbergerom i južnokorejskim Gjeongnamom istovetnim rezultato 2:1 fudbaleri Partizana su u trećem meču na pripremama u Turskoj poraženi od lidera šampionata Bugarske Liteksa 3:2 (1:0).

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Bugari su do početne prednosti došli nešto pre pola sata igre preko Cvetanova koji je prosledio loptu u mrežu posle odbrane Lukača šuta Asprilje koji ju je pre toga na sredini terena oduzeo od Nikole Drinčića.

Crno-beli su izjednačili na 1:1 u 54. minutu kada je Luka na dodavanje Škuletića uspeo da postigne gol posle akcije čiji je začetnik bio Danko Lazović. Međutim, samo pet minuta kasnije Liteks je ponovo došao do prednosti pošto je Manolov udarcem sa oko 16 metara pogodio gol srpskog šampiona.

Isti igrač je u 68. minutu odlično reagovao posle odbitka nakon slobodnog udarca pa je preciznim šutem sa oko 25 metara savladao golmana Petrovića koji je u međuvremenu zamenio Lukača na golu Partizana.

Desetak minuta pre kra, tačnije u 78. minutu nadu Partizanu je vratio Saša Marković golom posle snažnog udarca sa distance, međutim to je bio i konačan rezultat meča.

Partizan prvo poluvreme: Lukač, Volkov, Trajković, Vulićević, Obradović, Drinčić, Brašanac, Ilić, Luka,
Škuletić, Lazović

Partizan drugo poluvreme: Nikola Petrović, Aksentijević, Stanković, Ivković, Gulan, Marković, Ninković, Pantić, Malbašić, Fofana i Mutombo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter