0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Mutombo nije zadovoljio Nikolića

Objavljeno: 30.01.14 u 17:43

Ukoliko se bude pitao samo trener Marko Nikolić napadač koji se nalazi na probi, Belgijanac Andre Mutombo, verovatno neće potpisati ugovor sa Partizanom pošto se prema mišljenju mladog stručnjaka od stranca očekuje više.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

„Sešćemo i razgovarati o Mutombu, nisam jedini koji odlučuje. Razmenićemo mišljenja i doneti neku odluku. Konačan sud će biti donet odmah po povratku u Beograd, ali ćemo već do tada sumirati utiske. Ako mene pitate, stranac mora više i bolje od onoga što je Mutombo pokazao“ – rekao je Marko Nikolić, konstatujući da se „dešavaju promašaji“ nalik onome Isamela Fofane, koji je metar ispred gola Liteksa promašio nemoguće i verovatno bio daleko najslabiji pojedinac u Partizanu.

Mutombo je na utakmici protiv Južnokorejanaca postigao gol, ali je propustio još nekoliko vrlo dobrih šansi što je i tada istakao trener Nikolić.

Crno-beli su danas doživeli svoj prvi poraz na pripremama u Turskoj pošto su nakon pobeda protiv Volfzbergera i Gjeongnama izgubili od Liteksa 3:2

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter