0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Genčler želi još jednog Srbina, Ninković na meti Turaka

Objavljeno: 30.01.14 u 09:22

Brojna kolonija srpskih fudbaleru u Genčlerbirligiju mogao bi da pojača Nikola Ninković pošto je turski klub na Partizanovu adresu poslao ponudu vrednu 1,5 miliona evra pa je sada na potezu srpski šampion.

FOTO:STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posrednik u celom poslu je sada već bivši finansijer Rada i poznati fudbalski menadžer Ranko Stojić koji je u Genčlerbirligi već odveo Nemanju Tomića, Milana Smiljanića, Radosava Petrovića i Duška Tošića.

Čak i da Partizan pristane da u samo dva dana ostane bez dva najtalentovanija igrača, nakon što je Miloš Jojić otišao u Borusiju iz Dortmunda, pitanje je da li će do transfera doći pošto Ninković nije oduševljen idejom da se preseli u Tursku.

„Načuo sam nešto o interesovanju Genčlerbirligija, ali ne mogu da pričam o tome, dok ne budem razgovarao sa ljudima iz kluba i znao konkretnije detalje, kao i sa porodicom – rekao je Ninković za Novosti.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter