0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Obradović: Najvažnije je da momci veruju u pobedu (VIDEO+FOTO)

Objavljeno: 29.01.14 u 15:50

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović veruje da njegov tim, iako podmlađen, može da ostvari pobedu nad Švajcarskom u predstojećem mecu prvog kola Svetske grupe, u Novom Sadu od 31. januara do 2. februara, prenela je agencija Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Pokušaćemo da dobijemo meč u tri poena. Iako je tim podmlađen, najvažnije je da momci veruju jedni u druge i da su puni samopouzdanja, koje im daje činjenica da je Srbija druga na svetu“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

On je naglasio da se reprezentacija sigurno ne plaši prvog reketa Švajcarske Stanislasa Vavrinke koji na meč stiže na krlima prve gren slem titule u karijeri, koju je osvojio u Melburnu u nedelju.

„Ovo će i za Vavrinku biti novo iskustvo, ni on ne zna kako će se osećati u ovom meču, narocito posle promene vremenske zone. S druge strane, mi ćemo biti skoncentrisani na našu igru. Nikoga se nismo plašili, pa nećemo ni Vavrinke“, reka je Obradović.

Njabolji srpski dubl igrac Nenad Zimonjić takođe veruje u pobedu nad Švajcarskom.

„Nemamo šta da izgubimo, verujemo u pobedu i osvajanje tri poena. Što s dubla tiče, ne znam ko će igrati sa mnom , o tome ćemo odlučiti posle prvog dana“, rekao je Zimonjić.

Boje Srbije, koja će protiv Švajcarske igrati bez Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, braniće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić.

Reprezentacija Švajcarske igraće bez Rodžera Federera i u timu će pored Vavrinke biti i Marko Kjudineli, Henri Laksonen (230) i Mihael Lamer (451).

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter