0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Zvezdaši stigli u Atinu, dva treninga pre meča sa Panioniosom

Objavljeno: 28.01.14 u 15:35

Ekspedicija Crvene zvezde Telekom doputovala je u Atinu gde je u sredu očekuje duel četvrtog kola L grupe LAST 32 faze Evrokupa sa Panioniosom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli će danas od 19 sati po lokalnom vremenu (18 po našem) trenirati u dvorani Heleniko, a izabranici trenera Dejana Radonjića odradiće trening i na dan utakmice u prepodnevnim satima.

Zvezda je u prvom meču prošle sedmice u Pioniru savladala Panionios sa 84:64 i tako upisala drugi trijumf u L grupi. Duel u Atini na programu je u sredu sa početkom u 18 sati, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji B92.

Trener Dejan Radonjić je na jučerašnjoj konferenciji za medije pred odlazak u Grčku najavio da njegove izabranike očekuje težak zadatak, ali je dodao i da veruje da ukoliko igrače uložen maksimum Zvezda može da dođe do pobede koja će joj dosta značiti na putu ka zaavršnici Evrokupa.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter