0
Košarka

Durent brži od sirene, Raduljica vrlo dobar (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.14 u 08:46

Šest utakmica je odigrano prethodne noći u NBA šampionatu, a neočekivano je najuzbudljivije bilo u Oklahomi u duelu domaćih Tandera i Atlanta Hoksa.

durent-zakucavanje

Ponovo je Kevin Durent bio najzaslužniji za trijumf svog tima i to ne smao zbog 41 postignutog poena već i zbog odlučujućih poena postignutih u poslednjoj sekundi. Pored Kej-Dija dvocifren učinak u domaćem timu imali su Redži Džekson sa 18 i Džeremi Lemb sa 14 poena. U gostujućem timu bolji od ostalih bio je Pol Milsap.

Miroslav Raduljica je odigrao vrlo dobar meč protiv Los Anđeles Klipersa pošto je za 23 minuta na terenu upisao 11 poena i šest skokova, ali to nije bilo dovoljno njegovom Milvokiju da ozbiljnije ugrozi pobedu gostiju. Najbolji kod domaćih je bio Ersan Iljasova sa 16 poena, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio Džamal Kroford sa 25 poena.

Seriju od pet pobeda Bruklin Netsa prekinuo je Toronto koji je pogotkom Patrika Petersona šest sekundi pre kraja meča slavio minimalan trijumf do kojeg ih je predvodio Kajl Lauri sa 31 poenom. U ekipi Džejsona Kida blistao je Pol Pirs sa 33 poena.

Feniks je trijumfovao u Filadelfiji, Minesota je predvođena Kevinom Lavom savladala Čikago na njegovom terenu, a u duelu dve najgore ekipe na Zapadu Juta je iskoristila prednost domaćeg terena u dvoboju sa Sakramentom.

Rezultati:
Filadelfija – Feniks 113:124
Bruklin – Toronto 103:104
Čikago – Minesota 86:95
Milovoki – Los Anđeles Klipers 86:114
Oklahoma Siti – Atlanta 111:109
Juta – Sakramento 106:99

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter