2
AdmiralBet ABA Liga

Bogdanović zahvalio navijačima na podršci

Objavljeno: 28.01.14 u 08:51

Mišljena navijača Partizana nakon sukoba trenera Duška Vujošević i najboljeg igrača ekipe Bogdana Bogdanovića su veoma podeljena.

bogdanovic-podrska-fejsbuk

Dok jedni podržavaju Vujoševićevu odluku o udaljavanja Bogdanovića iz tima u duelu sa MZT-om zbog nediscipline, drugi su stali na stranu mladog košarkaša što su pokazali i poslatim porukama na njegov fejsbuk profil.

Bogdanović je na poruke podrške uzvratio sa dve kratke rečenice ne želeći da previše ulazi u priču oko situacije koja se desila u ponedeljak uveče.

Dodatni problem za Partizan je i nova povreda igrača, a ovog puta u pitanju je Milenko Tepić koji je izašao sa terena u četvrtoj četvrtini zbog problema sa zadnjom ložom.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. @nikola Mislim da je bila podrska u tome da izdrzi i da ce lako prebroditi ovo, a ne da ga podrzavaju. Mislim da kroz ovo mora da prodje ako zeli da postane veliki igrac. Ne postaje se najbolji ako ne znas da saslusas savet i ako ides sam protiv svih. Najbolji igraci su timski igraci i oni koji umeju da prastaju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter