0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda za 45 minuta savladala Triglav (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.14 u 15:47

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji pošto su danas savladali lokalnog prvoligaša Trigalav sa 3:1 (3:0).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvi gol za Crvenu zvezdu u 25. minutu postigao je Dragan Mrđa i to posle asistencije Abiole Daude kojem je loptu dodao Pečnik nakon što ju je oduzeo protivniku na sredini terena. Nastavila je Zvezda da napada, ali nikako nije uspevala da ponovo zatrese mrežu Triglava iako je bilo vrlo dobrih šansi. I tako sve do 38. minuta kada je Abiola Dauda posle odlične akcije Ninkovića i Milijaša rutinski obišao golmana i poslao loptu u gol.

Nije prošlo ni dva minuta od drugog, a golman slovenačkog tima je i treći put morao da vadi loptu iz mreže pošto ga je savladao Nejc Pečnik odlinim udarcem sa oko 10-ak metara udaljenosti.

Slovenci su nešto bolje otvorili drugo poluvreme. Najpre u 48. minutu nisu iskoristili penal, tačnije Boban Bajković ga je odbranio, ali novu grešku odbrane materijalizovali su dva minuta kasnije smanjivši na 3:1.

Napdala je Zvezda i u drugih 45 minuta, ali je izostala realizacija kao u prvom delu igre pa je na kraju ostalo 3:1 za beogradski tim, koji se u utorak na kratko vraća u Beograd, da bi već od 1. februara ponovo krenuo pu Slovenije na drugi deo priprema.

Za Crvenu zvezdu su od 1. minuta igrali: Bajković, Petković, Lazić, Krneta, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Ninković, Mrđa i Dauda. U drugom poluvremnu u igru su ušli Kasalica, Nenadić, Rajković, Gogić, Milunović, Savićević, Jokić i Mihajlović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter