0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Partizan trijumfovao i u drugoj proveri

Objavljeno: 27.01.14 u 16:27

Fudbaleri Partizana ubeležili su drugi trijumf na pripremama u Turskoj pošto su danas u Beleku savladali južnokorejsku ekipu Gjeongnam sa 2:1 (1:0).

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Nakon takozvanog početnog ispitivanja snaga prvo veliko uzbuđenje, ali i gol viđeno je u 14. minutu kada je Mutombo, koji se nalazi na probi u Partizanu, preciznim šutem pogodio rašlje protivničkog gola.

Da poseduje razoran i precizan udarac Belgijana je potvrdio i nekoliko minuta kasnije kada je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta završila tik pored gola. Isti igrač je imao dobru priliku i pri samom kraju prvog poluvremena kada je posle solo prodora prošao nekoliko protivničkih igrača, ali je u psolednjem trenutku izblokiran.

Bolju igru u drugom poluvremenu, kada je trener Nikolić uveo potpuno novi tim, sprečila je prava provala oblaka odnosno kiša koja se sručila na teren, ali je ipak viđeno više golova nego u prvih 45 minuta.

Najpre je u 75. minutu mladi Danilo Pantić povisio prednost Partizana na 2:0. pogotku je prethodio lep prodor Nikole Ninkovića posle kojeg je bio korner za crno-beel. Posle odbitka lopta je došla do Pantića koji je preciznim udarcem sa oko 18 metara savladao golmana Korejaca.

I treći gol je postigao igrač Partizana, ali na svoju nesreću Nikola Gulan je neoprezno reagovao u svom kaznenom prostoru i „uspeo“ je da savlada Petrovića. U 85. minutu Ninković je postigao pogodak, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda.

Kao i na utakmici protiv Volfzbergera trener Marko Nikolić je izveo dve različite postave u dva poluvremena.

I poluvreme: Lukač, Lazović, Stanković, Volkov, Aksentijević, Ilić, Jojić, Marković, Obradović, Malbašić, Mutombo.

II poluvreme: Petrović, Petrović ,Trajković, Ninković, Drinčić, Grbić, Vulićević, Brašanac, Škuletić, Pantić, Gulan.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter