0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Pobeda Partizana na startu priprema

Objavljeno: 24.01.14 u 15:52

Fudbaleri Partizana zabeležili su prvu pobedu na priprema u Turskoj pošto su u prvom odigranom meču u Beleku savladali austrijski VAC Volfzberger sa 2:1 (1:0).

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Golove za Partizan su postigla dvojica najiskunijih fudbalera, Danko Lazović je u 36. minutu prvi put doveo u vođstvo crno-bele, a Saša Ilić je u 76. postavio konačnih 2:1. Austrijanci su u prvom minutu drugog poluvremena uspeli da iskoriste nesmotrenost u odbrani srpskog šampiona i izjednače na 1:1.

Lazović je gol postigao posle odlične akcije Nikole Ninkovića i Petra Grbića, koji je dodao loptu do spretnog centarfora koji ju je samo sproveo u mrežu. Kod drugog pogotka akciju je započeo Mutombo, igrač koji se nalazi na probi u Partizanu, šutirao je ka golu, golman je odbranio, ali se tu našao Škuletić koji je asistirao kapitenu kojem nije bilo teško da postigne gol.

Trebalo bi napomenuti je fudbaler austrijskog tima Silvio u 19. minutu zbog grubog starta nad Stankovićem isključen sa pravom zamene.

Trener Marko Nikolić je u dva poluvremena izveo dva potpuno različita sastava pruživši tako šansu gotovo svim igračima da pokažu u kakvoj formi se trenutno nalaze.

I poluvreme: Živković, Aksentijević, Volkov, Trajković, Stanković, Drinčić, Marković, Grbić, Ninković, Malbašić, Lazović.

II poluvreme: Lukač, Petrović, Vulićević, Obradović, Gulan, Brašanac, Jojić, Ilić, Mutombo, Škuletić, Luka.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter